36 hozzászólás

 1. Szilágyiék

  Köszönjük a fergeteges hangulatot, amit a lagzinkon teremtettél. A vendégeink és mi is remekül éreztük magunkat. Csak ajánlani tudunk mindenkinek!

 2. Heni és Krisz

  Zolival azaz Dj Macival már az elejétől kezdve könnyedén ment a munka. A kommunikáció nagyon fontos egy esküvő szervezésében. Szerencsére minden jól működött. Az utolsó megbeszélésen is átbeszéltük hogy mik az elképzelések. Macitol még annál is többet kaptunk. Szuper bulit csinált nekünk. Fénytechnikával rettentően jó zenékkel. A násznéppel még napok után is a bulit emlegettük, ami reggelig tartott. Szuper volt. Mindent hálásan köszönünk.

 3. Tomó és Laura

  Nagyon nagyon nagyon köszönjük a tegnap estét, fergetegesen jók voltak a zenék, mindenki hihetetlen jól érezte magát. Szívből fogunk ajánlani mindenkinek! Jó munkát és jó egészséget kívánunk neked a továbbiakban!! ♥️🥰😘😍

 4. Korin Richárd

  Kedves Zoli!

  Nagy kérdése volt a Nagy Napunk zenei szolgáltatása, hogy Dj-t vállaljuk-e be vagy sem. Viszont tiszta szívünkből köszönünk mindent, mert fergeteges hangulatot csináltál nekünk, de láthattad, átélhetted. Egész este megállás nélkül keverted, szórakoztattál minket, álmodni sem lehetne jobbaat!
  Ajánlai tudunk bárkinek és élje át mindenki amit mi!

  Üdv.:
  Bogi és Ricsi
  2022.08.05
  Véndiófa Csárda

 5. Ági és Gabi

  Drága Zoli!

  Köszönjük, hogy jelen voltál életünk nagy napján. Hálásak vagyunk neked, hogy egy fantasztikus bulit kerekítettél nekünk a személyiségeddel, a zenéiddel, fényekkel, füstgéppel, ami minden vendégünk tetszését is elnyerte. De nem csak ezért, hanem a segítőkészségedért és, hogy minden részletet le tudtunk veled egyeztetni idejében. Nagy segítség volt, hogy ezeken egy pillanatig sem kellett aggódnunk.

  Szeretettel,
  Ági & Gabi
  Fekete Farm 2022.05.14.

 6. Szilvi & Sanyi

  A legeslegjobb embert sikerült megtalálnunk Maci személyében az esküvőnkre. Hihetetlenül rugalmas, legjobb zenéket játssza, és hihetetlenül jó humora is van. És ami még ennél is fontosabb, emberileg is kimagaslik. 🙂
  Köszönjük Maci! 🙂

 7. Lilla & Gyula

  Macit a rengeteg kedves ajánlás miatt választottuk, és a lehető legjobb döntést hoztuk! Hatalmas tapasztalatával minden helyzetre fel volt készülve, mindenre azonnal megoldást talált. Külső helyszínes szertartásunkat is ő hangosította. Én az esküvő napjának hajnalán, az utolsó pillanatban kerestem zenéket a szertartásra, de Maci gond nélkül beépítette őket, még meg is vágta nekem úgy, ahogy kértem. A lagzin igazodott a vendégek ízléséhez, és elképesztően jó bulit csinált, nálunk folyamatosan tele volt a tánctér! Szívből ajánljuk mindenkinek!

 8. Ági és Gellért

  Már az esküvőszervezés elején tudtuk, hogy a zenéért Dj Maci fog felelni. Nagyon jó választás volt, köszönjük a rugalmasságodat, a közvetlen jó hangulatot, és hogy az ifjú pár kedvenc zenéit sokszor játszottad.
  Ajánlom mindenkinek!

 9. Timi és Gyula

  Kedves Maci!

  Annyira sok mindent tudnánk megköszönni, hogy a listának sosem lenne vége. Voltunk már több olyan esküvőn és bulin, ahol te voltál a DJ, így számunkra az első választás voltál kérdés nélkül a legelső pillanatban, mikor elkezdtük kiválasztani a szolgáltatókat az esküvőnkre.

  Nálunk nem volt üres pillanat a tánctéren, ami mindent elárul arról, hogy milyen buli is az, ahol a zenéért te vagy a felelős.

  Az előzetes egyeztetéseket kihasználva te biztosra mentél, hogy olyan legyen az esküvőnkön a zene, amilyet mi szeretnénk. Egyértelmű volt, hogy mennyire sok tapasztalattal rendelkezel, és te igyekeztél minél jobban megismerni minket, hogy a mi napunk úgy sikerüljön, ahogy megálmodtuk, mi pedig elmondhatatlanul hálásak vagyunk azért, hogy szabad voltál a nagy napunkon, hogy eljöttél, és hogy életünk legnagyobb buliját csináltad meg az esküvőnkön.

  Megkérdőjelezhetetlenül profi felszerelés, hozzáállás, munka, egyszerűen minden tökéletes volt! A násznéptől azóta is kapjuk a rengeteg dícséretet a zenével és a bulival kapcsolatosan.

  Hálásan köszönjük neked a rengeteg figyelmet és kedvességet, profi munkát és fergeteges partit, amit az esküvőnkön csináltál.

 10. Eszter & Dani

  Kedves Maci!

  Nagyon szépen köszönjük a munkádat! Örülünk hogy Téged választottunk dj-nek a lagzinkra! Jó és változatos zenék szóltak, ahogy elképzeltük. Mindenkinek akadt valami, amire kedve támadt táncolni. Minden extra zene kívánság is teljesült és kiválóan dolgoztál együtt a ceremóniamesterünkkel is! 🙂 Nagyon jó buli volt! 🙂

 11. Dia&Ádám

  Kedves Maci!

  Köszönjük szépen az esküvőkön tolt munkádat 🙂 profizmusodat mutatja, hogy a nagymamáktól kezdve minden korosztályt megtáncoltattál. Szuper volt, hogy egész nap rendelkezésre álltál, megtudtuk beszélni az igényeinket és tanácsokkal is elláttál. Külön köszönet a világításért és füstgépért, amit magaddal hoztál. Mindenki remekül érezte magát 🙂

  Üdv,
  Dia&Ádám

 12. Ritók Adrienn

  Remek választás volt Maci! Noha pontosan tudtuk, hogy így lesz hisz mar számos esküvőn részt vettünk, ahol ő felelt a buliert és egytől egyig fantasztikus volt mind. Nalunk a tancparkett soha sem volt ures, köszönhetően annak, hogy Maci vegig raerzett mire bulizna legszivesebben a násznep, igy, mar a visszajelzesekbol is tudjuk, hogy felejthetetlen lagzi volt. Rugalmas, segitokesz, minden abszolut flottul ment a ceremonia soran is. Koszononunk mindent!

 13. J&G

  Örülünk, hogy Zolira esett a választásunk, nagyszerű ritmust adott a bulinak, partner volt mindenben is. Nagyon erősen ajánlott!

 14. Lengyel-Békési Kincső

  Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön és a vendégek visszajelzései alapján is felejthetetlen buli volt!
  Maci rugalmas és segítőkész mindenben! Maximálisan a pár igényeit tartja szem előtt, ezért mindenkinek csak ajánlani tudjuk! 🙂
  Kincső és Balázs
  2021.06.20.
  SZUSZ park

 15. Zita es Tamas

  Hatalmas bulit varazsolt, meg a tancfobiasok is verettek! Nem volt szegyenlos Shyguys-t sem jatszani a retrofanok oromere, tudja mi kell a nepnek.
  Maximalisan elegedettek voltunk a munkaddal! Koszonjuk szepen a nasznep neveben! 🙂

 16. Kádárné Arany Virág

  Kedves Maci!
  Nagyon szépen köszönjük a munkádat! Imádtuk az esküvőnk minden percét! Kiváló szolgáltatói csapatot válogattunk össze, aminek Te is része voltál. Ha újra választanunk kéne, akkor is te lennél a DJ-nk! Egész este nagyon jó zenék mentek, olyanok is a parketten ropták órákon át, akik amúgy nem szokták!

  Mindenkinek szívből ajánljuk Macit! Vele biztosan nem lő mellé senki, ha jó bulit akar! 😉

  Virág és Dávid

 17. Gályász-Simon Bettina

  2020.08.15-én volt az esküvőnk.
  A násznép zenei ízlését tökéletesen eltalálta, majdnem pirkadatig nyomtuk a bulit.
  Abszolút csillagos ötös, maximálisan meg voltunk elégedve.
  Köszönjük!!!!!

 18. Orsi és Tamás

  2020.09.25én volt az esküvőnk. Maci hihetetlen jó bulit csinált. Még az alig táncoló édesapám is sokat volt fent a parketten. Miatta úgy láttam táncolni ahogy sose előtte. :))) Köszönjük a munkádat Zoli! Nagyon jó bulit csináltál nekünk!

 19. Nagy Katalin

  Nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Fergeteges buli volt, szuper zenékkel. Zoli nagyon megbízható, jól érzékeli, mire van szüksége a násznépnek. Mindenki megvolt elégedve 🙂 Köszünjük szépen!

 20. Zoltán

  Fergeteges parti volt, köszönjük! 🙂

 21. Eszti&Lali

  Köszönjük DJ Macinak a fergeteges bulit! Minden kívánságunknak eleget tett! Az apróbb változtatásokban is nagyon rugalmasan együttműködött. Csodásak voltak a válogatások, a szárazjég effekt és a fények! Hálás köszönet érte! A vendégektől “fergeteges buli volt” visszajelzéseket kapunk, még így 2 hét után is. Sorra emlegetik az esküvőnket, hogy mennyire jó buli volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hiszen érti és érzi, hogy mire van szükség talpalávalónak!

 22. Piros és Petya

  Elsősorban szeretnénk megköszönni a szuper bulit 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat mi és a vendègek is 🙂 olyan embereket mozgattál meg akik a ,,soha nem táncolok “ típusú emberek köze tartoznak és mégis hajnalban az utolsó emberek között hagyták el a táncteret. Nagyon tetszett , hogy változatos zenék szóltak . Szeretném még megemlíteni külön a profi hang és fénytechnikát 🙂 amitől mindenki csak ámult és bámult . Köszönünk mégegyszer mindent 🙂

 23. Tamás

  Ajánlom! 🙂

 24. Tamás

  Tuti buli volt! 🙂

 25. Bencsics Gabriella

  Maci nagyon-nagyon kedves, türelmes, segítőkész.. Mi már az első találkozásnál biztosak voltunk benne, hogy a legjobb esküvői Dj-t választottuk, és a lagziban innentől baj nem lehet.
  Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek.. tényleg rábízhatja bárki élete legnagyobb buliját:-)A miénk szuper volt! Köszönjük nagyon: Gabi&Isti

 26. Friss házasok

  Remek bulit akartunk, széles zenei választékkal, profi felszerelésű és tudású DJ-vel, kiválóan komponált hangulattal a zenének köszönhetően. Maradéktalanul megkaptuk. Minden szuper volt!!!

 27. Györke Péter

  Maci egy pozitív ember. Rugalmas, öröm Vele egyeztetni. Mindent tud, ami a tökéletes zene-bonához kellhet. Rajta nem fog múlni. Örülünk, hogy megismertük! Nagy vagy! P

 28. Dobos-Lengyel Zsanett és Dobos Attila

  Kedves Maci! Ezúton szeretnénk megköszönni Neked a munkádat! Bevallom őszintén, hogy minden elvárásomat magasan túlszárnyaltad. Minden vendégtől pozitív visszajelzést kaptunk, amiből most néhányat idéznék: “Atom a buli” “Isteni a zene” “Egy rossz zene se volt a lagzin” Na és mi sem bizonyítja a buli sikerességét, mint az, hogy még a pincér srác is beállt hozzánk táncolni :))) Külön kiemelném, hogy nagyon hangulatos volt a zene a vacsora alatt. A buli fergetes volt számomra is, örök élmény marad, amikor a kedvenc zenéimet lejátszottad és egy hatalmasat táncoltunk rá. Végül köszönöm, hogy vevő voltál arra is, hogy beálljak melléd a DJ pultba, imádtam az egészet! :))
  Nagyon örülünk, hogy téged választottunk és még egyszer nagyon köszönjük a munkádat! 🙂

 29. Ildiko Es janos

  Szuper voltál! Köszönünk mindent!

 30. Ildiko berecz

  Kedves Maci:)
  Koszonjuk szepen az együttműködésed és szuper hangulatot. Fények és a zene is szuper volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 31. Sárvári Tamás Zoltán

  5*

 32. Tomi

  Jo

 33. Sárvári Tamás

 34. Sárvári Tamás

  Csillagos ötös 🙂

 35. Ifjú Pár

  Meg voltunk elégedve maximálisan

 36. Párocska

  Szuper Buli volt 🙂

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük