36 hozzászólás

 1. Szilágyiék

  Köszönjük a fergeteges hangulatot, amit a lagzinkon teremtettél. A vendégeink és mi is remekül éreztük magunkat. Csak ajánlani tudunk mindenkinek!

 2. Heni és Krisz

  Zolival azaz Dj Macival már az elejétől kezdve könnyedén ment a munka. A kommunikáció nagyon fontos egy esküvő szervezésében. Szerencsére minden jól működött. Az utolsó megbeszélésen is átbeszéltük hogy mik az elképzelések. Macitol még annál is többet kaptunk. Szuper bulit csinált nekünk. Fénytechnikával rettentően jó zenékkel. A násznéppel még napok után is a bulit emlegettük, ami reggelig tartott. Szuper volt. Mindent hálásan köszönünk.

 3. Tomó és Laura

  Nagyon nagyon nagyon köszönjük a tegnap estét, fergetegesen jók voltak a zenék, mindenki hihetetlen jól érezte magát. Szívből fogunk ajánlani mindenkinek! Jó munkát és jó egészséget kívánunk neked a továbbiakban!! ♥️🥰😘😍

 4. Korin Richárd

  Kedves Zoli!

  Nagy kérdése volt a Nagy Napunk zenei szolgáltatása, hogy Dj-t vállaljuk-e be vagy sem. Viszont tiszta szívünkből köszönünk mindent, mert fergeteges hangulatot csináltál nekünk, de láthattad, átélhetted. Egész este megállás nélkül keverted, szórakoztattál minket, álmodni sem lehetne jobbaat!
  Ajánlai tudunk bárkinek és élje át mindenki amit mi!

  Üdv.:
  Bogi és Ricsi
  2022.08.05
  Véndiófa Csárda

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük